Dutch-Dakar-adventure-badge

20 t/m 27 maart 2021: Transpana Adventure.

Transpana Adventure van 3 t/m 10 oktober 2020 !

UPDATE PER 28-8-2020: 
Beste motorreizigers,
We vinden het erg vervelend om te moeten meedelen dat onze reis naar Spanje van 3-10 oktober 2020 niet doorgaat. Velen hebben het waarschijnlijk de laatste twee weken wel zien aankomen. Van een oranje vlek bij Barcelona, vervolgens ook één bij Almeria is heel Spanje inmiddels oranje gebied.

Met name de thuisquarantaine is daarbij de bottleneck. We willen iedereen niet langer in onzekerheid laten en zeggen tijdig af zodat iedereen zijn plannen voor oktober kan bijstellen. Uiteraard gaat daarmee ook de rijmiddag van zaterdag 12 september niet door. Diegenen die al geboekt hadden voor deze reis worden verder persoonlijk benaderd.

Intussen gaan wij broeden op eventuele nieuwe plannen voor 2021, zodat we wanneer alles weer geel is jullie weer mooie motorreizen kunnen aanbieden. Helaas wil het nu niet lukken, maar zodra het weer mag komen we zeker volop terug. Want ons motor blijft: Rijden als je rijden kan. Tot later!

Arjan en Wim Brouwer en team.

Na vragen van veel deelnemers die toch graag willen rijden in oktober gaan we alsnog een kleinschalige rit organiseren. We organiseren voor een beperkte groep een mooie reis in Zuid-Spanje van 3 t/m 10 oktober 2020 met nieuwe routes. Zodat iedereen niet stil thuis hoeft te gaan zitten maar met volle teugen kan genieten van een najaars-offroad-avontuur. Pluk de dag en geniet! Diegenen die alsnog mee willen met deze reis moeten wel snel reageren. Wees er dus snel bij want: Vol=Vol! en Te Laat is te laat!

We vertrekken op zaterdagochtend 3 oktober van Rotterdam Airport naar Almeria. Vandaar maken we een rondrit langs de Sierra Nevada. Hoogtepunten: Tabernas Desert, Mini Hollywood, Western Leone, Fuerte El Condor, Gorafe Desert, Meer van Negratin en natuurlijk de spectaculaire Sierra Nevada en Spaanse kust.

We volgen allerlei fraaie nieuwe en bekende routes en ook een klein deel van de TET-route.Het wordt een geweldig avontuur! We willen de deelname beperken tot maximaal 20 personen, en wie het eerst komt… De teller staat inmiddels op 10 dus wees snel wanneer je erbij wilt zijn.

Corona-maatregelen: we vliegen van en naar kleine luchthavens in uitsluitend geel gebied. Ook de hele route loopt door geel gebied. De dichtstbijzijnde oranje gebieden in Spanje bevinden zich op meer dan 700 km afstand. We nemen uiteraard ook diverse materialen mee voor een veilig verblijf. En verder wordt iedereen dagelijks gemonitord op koorts. Verder houden we ons aan alle lokale regels.

Kosten voor deze reis incl. vliegreis, vervoer motoren, als overnachtingen, ontbijt en diners. Met service ondersteuning en reserve (huur)motoren en onderdelen: t/m 31 augustus € 1.495,00 en daarna € 1.595,00. Meerprijs 1-persoonskamer € 300,00.

Download  het Transpana Adventure inschrijfformulier