Dutch-Dakar-adventure-badge

22 t/m 28 november 2021: Marokko Adventure. (Korte versie B)

Voor de Marokko reis hebben we ook 2 korte versies voorbereid. Hieronder vind je versie B die van 22 t/m 28 november plaatsvindt. Je kunt ook kiezen voor versie A die van 18 t/m 24 november van Fes naar Zagora loopt. De routes van korte versie B ziet er in 2021 als volgt uit:

We vliegen met de groep op Maandag 22 november 2021 rechtstreeks van Amsterdam naar Marrakech. Dit keer hebben we de rit zo uitgezet dat we direct van en naar deze locatie kunnen vliegen.

Dag 1: maandag 22 november – aankomst Marrakech

We vertrekken ’s ochtends vanuit Schiphol en komen in de middag in Marrakech aan. We vertrekken dan direct met de taxi naar Zagora. De kosten van de Taxi zijn voor rekening deelnemers. Daar ontmoeten ze de rest van de groep. Verder genieten we van een goede nachtrust want de volgende ochtend beginnen we niet te vroeg.

Dag 2: dinsdag 23 november – Zagora – Zagora

Vandaag is er opnieuw een lus gepland zodat iedereen in hetzelfde hotel overnacht. Vandaag kan men eventueel ook Mhamid en de Erg Chebbi woestijn bezoeken of anders een rust- of sleuteldag kiezen.

Dag 3: woensdag 24 november – Zagora – Boumaine Dades

Vandaag steken we via een geweldige route binnendoor naar het noorden. Met als eindpunt Boumaine Dades. Ook hier staat een geweldig hotel op ons te wachten voor twee dagen onderdak.De omgeving van Boumaine is oogstrelend en zeker een langer bezoek waard.

Dag 4: donderdag 25 november – Boumaine – Boumaine 

De route van vandaag gaat naar de Gorges de Dades en is deels een halve rustdag. Twee topattracties van Marokko met geweldige pistes. Een dag met veel afwisseling in het terrein.

Dag 5: vrijdag 26 november – Boumaine – Khenifra 

Vandaag de voorlaatste etappe naar Khenifra. Met een nieuwe route door het Atlas gebergte. Na een geweldige rit komt Khenifra aan de horizon.Hier overnachten we opnieuw in een mooi hotel.

Dag 6: zaterdag 27 november – Khenifra – Fez

Vandaag de laatste etappe naar Fez. Met als slot gelegenheid te rijden door deze geweldige koningsstad met zijn blauwe gebouwen. Ook gelegenheid om de Rambla te bezoeken.

Dag 7: zondag 28 november – Vertrekdag in Fez

Vanochtend gaan we de motoren weer inladen in de truck en daarna is er nog tijd voor ontspanning. In de loop van de middag vertrekken we naar de luchthaven van Fez waarna we terugvliegen naar Schiphol. Daar nemen we dan van iedereen afscheid. 

Wil je er meer over weten? Binnenkort volgt meer informatie. Kijk op onze pagina op facebook en like de pagina. We houden je dan automatisch op de hoogte. Of, nog beter, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Voor Marokko Adventure 2021 KORTE VERSIE gelden de volgende prijzen:
  1. U schrijft in voor 1 januari 2021.
    Prijs daarvoor is t/m 31/12/20: € 1.795,=. U betaalt direct € 500,= aan en de rest voor 1/8/2021.
  2. U schrijft in na 1 januari, maar uiterlijk op 1 mei 2021.
    Prijs daarvoor is t/m 1/5/21: € 1.995,=. U betaalt direct € 500,= aan en de rest voor 1/9/2021.
  3. U schrijft in na 1 mei, maar uiterlijk op 1 oktober 2021.
    Prijs daarvoor is t/m 1/10/21: € 2.095,=. Het gehele bedrag dient na 1/9/2021 direct te worden overgemaakt.

stapt in Zagora op uw motor

Een week voor de reis lever je je motor in bij Arjan Brouwer. Wij verzorgen daarna de vliegreis en ook het vervoer van de motoren per truck. Na de reis kun je je motor weer afhalen in Putten. Dat noemen wij pas all-inclusive!

Voor iedereen met enige Allroad ervaring

We rijden in groepen met voorrijders op basis van ervaringsniveau en type motor. De beginnersgroep rijdt vooral asfalt en deels piste. De meer ervaren groepen rijden vooral piste en onverharde wegen, terwijl de extremen vrijwel alleen piste rijden. Voor elk wat wils dus.

Geheel verzorgd en afwisselend!

Alle overnachtingen zijn ofwel in luxe hotels ofwel in een uniek kampement die ons doet kennismaken met de Noord-Afrikaanse cultuur. Het belooft een unieke sensatie te worden voor alle deelnemers. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, terwijl er ook aandacht is voor de plaatselijke cultuur.