Dutch-Dakar-adventure-badge

18 t/m 27 November 2021: Marokko Adventure.

De verkoop van onze Marokko 2020 reis was geweldig. Helaas kon deze door COVID-19 niet doorgaan. Daarom hebben we besloten deze reis in 2021 opnieuw naar Marokko te gaan met dezelfde afwisselende route van Fez naar Fez.

* Kosten:

Reis Data Prijs na 1-5-2021
Marokko Adventure 2021 18 t/m 27 november 2021 € 2.495,00
Marokko Adv. kort A 2021 18 t/m 25 november 2021 € 2.145,00

Motorhuur: € 1000,00 voor 7 dagen, € 1.500,00 voor 12 dagen.
1-persoonskamer: € 250,00 voor 7 dagen, € 300,00 voor 12 dagen.
Extra passagier: Hele reis: € 1.495,=, Korte reis: € 1.195,=.
– Bij inschrijving € 500,00 aanbetalen. (i.v.m boekingskosten), restant uiterlijk 15 oktober.

De plannen voor 2021 zijn uitgewerkt. De routes voor 2021 zien er als volgt uit:

We vliegen met de groep op donderdagavond 18 november 2021 rechtstreeks van Amsterdam naar Fez.

Dag 1: donderdag 18 november – aankomst Fez

We vertrekken in de avond vanuit Schiphol en komen laat in de avond in Fez aan. We vertrekken dan direct naar het hotel en gaan dineren en slapen. Verder genieten we van een goede nachtrust want de volgende ochtend beginnen we vroeg.

Dag 2: vrijdag 19 november – Fez – Midelt

Na een vroeg ontbijt maken we de motoren klaar en vertrekken we van de blauwe koningsstad Fez naar Midelt. De verschillende groepen volgen eigen routes variërend van asfalt tot gravel en smalle pistes, afhankelijk van nivo en motortype. Het eindpunt ligt bij de plaats Midelt.

Dag 3: zaterdag 20 november – Midelt – Merzouga

Opnieuw wordt er vroeg vertrokken na een goed ontbijt. De groepen trekken nog verder zuidelijk vanaf Midelt richting Erfoud. Er wordt gereden door een schitterend natuurgebied met in het wild levende apen. Aan het eind van de dag bereiken we de zuidelijke plaats Erfoud. We overnachten in een mooi hotel.

Dag 4: zondag 21 november – Merzouga – Merzouga

Vandaag kunnen de rijders kiezen voor een rondrit naar het fraaie Merzouga met spelen in de zandduinen of in de omgeving wat rustiger aan doen.

Dag 5: maandag 22 november – Merzouga – Zagora

Vandaag een pittige rit langs de Algerijnse grens of voor de Allroads wat noordelijker naar de zuidelijke stad Zagora. We trekken het halve land door en komen langs mooie vlaktes met uiteindelijk de oevers van de Draa. We overnachten in een schitterend hotel. In Zagora kunnen de noodzakelijke reparaties verricht worden.

Dag 6: dinsdag 23 november – Zagora – Boumaine Dades

Vandaag steken we na een rustige morgen via een geweldige route binnendoor naar het noorden. Met als eindpunt Boumaine Dades. Ook hier staat een geweldig hotel op ons te wachten voor twee dagen onderdak.De omgeving van Boumaine is oogstrelend en zeker een langer bezoek waard.

Dag 7: woensdag 24 november – Boumaine – Boumaine

De route van vandaag gaat naar de Gorges de Dades en is deels een halve rustdag. Twee topattracties van Marokko met geweldige pistes. Een dag met veel afwisseling in het terrein.

Dag 8: donderdag 25 november – Boumaine – Khenifra

Vandaag de voorlaatste etappe naar Khenifra. Met een nieuwe route door het Atlas gebergte. Na een geweldige rit komt Khenifra aan de horizon.Hier overnachten we opnieuw in een mooi hotel.

Dag 9: vrijdag 26 november – Khenifra – Fez

Vandaag de laatste etappe naar Fez. Met als slot gelegenheid te rijden door deze geweldige koningsstad met zijn blauwe gebouwen. Ook gelegenheid om de Rambla te bezoeken.

Dag 10: zaterdag 27 november – Vertrekdag in Fez

Vanochtend gaan we de motoren weer inladen in de truck en daarna is er nog tijd voor ontspanning. In de loop van de middag vertrekken we naar de luchthaven van Fez waarna we terugvliegen naar Schiphol. Daar nemen we dan van iedereen afscheid.

Wil je er meer over weten? Binnenkort volgt meer informatie. Kijk op onze pagina op facebook en like de pagina. We houden je dan automatisch op de hoogte. Of, nog beter, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Voor Marokko Adventure 2021 gelden de volgende prijzen:
  1. U schrijft in uiterlijk op 1 oktober 2021.
    Prijs daarvoor is t/m 1/10/21: € 2.495,=. U betaalt direct € 500,= aan en de rest voor 15/10/2021. Bij inschrijven na 1/10/21 dient direct het gehele bedrag te worden overgemaakt.

U stapt in Fes op uw motor

Een week voor de reis levert u uw motor in bij Arjan Brouwer. Wij verzorgen daarna uw vliegreis en ook het vervoer van de motoren per truck. Na de reis kunt u uw motor weer afhalen in Putten. Dat noemen wij pas all-inclusive!

Voor iedereen met enige Allroad ervaring

We rijden in groepen met voorrijders op basis van ervaringsniveau en type motor. De beginnersgroep rijdt vooral asfalt en deels piste. De meer ervaren groepen rijden vooral piste en onverharde wegen, terwijl de extremen vrijwel alleen piste rijden. Voor elk wat wils dus.

Geheel verzorgd en afwisselend!

Alle overnachtingen zijn ofwel in luxe hotels ofwel in een uniek kampement die ons doet kennismaken met de Noord-Afrikaanse cultuur. Het belooft een unieke sensatie te worden voor alle deelnemers. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, terwijl er ook aandacht is voor de plaatselijke cultuur.