Dutch-Dakar-adventure-badge

18 t/m 25 november 2021: Marokko Adventure. (Korte versie A)

Voor de Marokko reis hebben we ook een korte versie voorbereid die van 18 t/m 25 november plaatsvindt. De route van korte versie ziet er in 2021 als volgt uit: We vliegen met de groep op donderdagavond 18 november 2021 rechtstreeks van Amsterdam naar Fez. Dit keer hebben we de rit zo uitgezet dat we direct van en naar deze locatie kunnen vliegen.

Dag 1: donderdag 18 november – aankomst Fez

We vertrekkken in de avond vanuit Schiphol en komen laat in de avond in Fez aan. We vertrekken dan direct naar het hotel en gaan dineren en slapen. Verder genieten we van een goede nachtrust want de volgende ochtend beginnen we vroeg.

Dag 2: vrijdag 19 november – Fez – Midelt

Na een vroeg ontbijt maken we de motoren klaar en vertrekken we van de blauwe koningsstad Fez naar Midelt. De verschillende groepen volgen eigen routes variërend van asfalt tot gravel en smalle pistes, afhankelijk van nivo en motortype. Het eindpunt ligt bij de plaats Midelt.

Dag 3: zaterdag 20 november – Midelt – Merzouga

Opnieuw wordt er vroeg vertokken na een goed ontbijt. De groepen trekken nog verder zuidelijk vanaf Midelt richting Erfoud. Er wordt gereden door een schitterend natuurgebied met in het wild levende apen. Aan het eind van de dag bereiken we de zuidelijke plaats Erfoud. We overnachten in een mooi hotel.

Dag 4: zondag 21 november – Merzouga – Merzouga

Vandaag kunnen de rijders kiezen voor een rondrit naar het fraaie Merzouga met spelen in de zandduinen of in de omgeving wat rustiger aan doen.

Dag 5: maandag 22 november – Merzouga – Zagora

Vandaag een pittige rit langs de Algerijnse grens of voor de Allroads wat noordelijker naar de zuidelijke stad Zagora. We trekken het halve land door en komen langs mooie vlaktes met uiteindelijk de oevers van de Draa. We overnachten in een schitterend hotel. In Zagora kunnen de noodzakelijke reparaties verricht worden.

Dag 6: dinsdag 23 november – Zagora – Boumaine

Vandaag steken we na een rustige morgen via een geweldige route binnendoor naar het noorden. Met als eindpunt Boumaine Dades. Ook hier staat een geweldig hotel op ons te wachten voor twee dagen onderdak. De omgeving van Boumaine is oogstrelend en zeker een langer bezoek waard.

Dag 7: woensdag 24 november – Boumaine – Fez

Vandaag worden de motoren ingeleverd bij de truck. Vervolgens gaan de deelnemers per taxi naar Fez. Kosten taxi-rit zijn voor eigen rekening. Je overnacht in een hotel bij Fez. Vandaar vliegen we op 25 november om 15:15 rechtstreeks naar Amsterdam.

Kijk op onze pagina op facebook en like de pagina. We houden je dan automatisch op de hoogte. Of, nog beter, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Voor Marokko Adventure 2021 KORTE VERSIE gelden de volgende prijzen:
  1. U schrijft in na 1 mei, maar uiterlijk op 1 oktober 2021.
    Prijs daarvoor is t/m 1/10/21: € 2.145,=. Het gehele bedrag dient na 15/10/2021 direct te worden overgemaakt.

U stapt in Fes op uw motor

Een week voor de reis levert u uw motor in bij Arjan Brouwer. Wij verzorgen daarna uw vliegreis en ook het vervoer van de motoren per truck. Na de reis kunt u uw motor weer afhalen in Putten. Dat noemen wij pas all-inclusive!

Voor iedereen met enige Allroad ervaring

We rijden in groepen met voorrijders op basis van ervaringsniveau en type motor. De beginnersgroep rijdt vooral asfalt en deels piste. De meer ervaren groepen rijden vooral piste en onverharde wegen, terwijl de extremen vrijwel alleen piste rijden. Voor elk wat wils dus.

Geheel verzorgd en afwisselend!

Alle overnachtingen zijn ofwel in luxe hotels ofwel in een uniek kampement die ons doet kennismaken met de Noord-Afrikaanse cultuur. Het belooft een unieke sensatie te worden voor alle deelnemers. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, terwijl er ook aandacht is voor de plaatselijke cultuur.