Dutch-Dakar-adventure-badge

Voorbereiding

Maandag was een drukke dag voor iedereen!!  De vrachtwagen werd gehaald door Arjan. De vloer afgebouwd door Rene, Jurjen en Ed.  De laatste papieren opgehaald in Harderwijk door Arjan en Maas. In Barneveld door Maas. In Utrecht door Wouter. En in Rijswijk door Maas. Alle kentekens ingeleverd en alle tassen en kisten geladen. De 27 !!! motoren geladen door allen. Alle papieren geregeld door Dieni. Speciale dank aan Rene, Jurjen, Wouter, Ed, Maas, Ton, Henk, Stefan,  Dieni, Alex , Tonny, John, Marcus, Heidi en Wiebe en alle andere  helpers.

De truck was om 22.30 geladen en toen vertrokken Stefan en Henk om onze spullen 3100 km verder klaar te zetten voor onze: “ Big Adventure “!! De truck is inmiddels 800 km van de boot verwijderd en ze proberen vanavond de boot te pakken.

Zaterdag is het definitieve vertrek van Weeze naar Marrakech en zaterdagavond wordt de truck gelost en kan ieder zijn spullen klaarzetten voor de eerste Etappe van zondag waar we vroeg vertrekken .

Bedankt allen voor jullie tijdig inleveren van alle spullen, en tot zaterdag. Vergeet niet je TICKET uit te printen en mee te nemen !!  Nog 4 Nachtjes !! Op tijd naar bed en neem je rust om fit in Marrakech te staan, voor 8 dagen Fun & Action in Marokko !!!!

Kijk voor een mooi filmpje van het afleveren van de motoren bij Arjan Brouwer op

http://www.youtube.com/watch?v=qe6WA8N3Bic

” STILTE voor de STORM ”

We zullen proberen een reisverslag bij te houden met mooie plaatjes van de deelnemers. Alles hangt daarbij natuurlijk af van de internetverbindingen en de vermoeidheid van de schrijvers. We houden u op de hoogte. Kijk op het tabblad REISVERSLAG bovenaan.