Dutch-Dakar-adventure-badge

1 t/m 9 oktober 2016: Zuid-Marokko rondrit….

De plannen voor najaar 2016 zijn uitgewerkt. De routes voor 2016 zien er als volgt uit:

We vliegen met de groep op 1 oktober 2016 rechtstreeks van Amsterdam naar Marrakech.

De route

Het eerste gedeelte trekken we van Marrakech via de Atlas richting Ouarzazate, een schitterende plaats vlakbij de grote filmstudio’s. Daarna trekken we oostwaarts langs tientallen kashba’s richting Boumaine Dades om te overnachten midden in de Gorges de Dades. De volgende dag trekken we verder oostwaarts Via Gorges de Dades en Tohdra kloof naar Errachidia, een bekende plaats van de oude Dakar-routes. Daarna trekken we door naar het woestijngebied rond Merzouga met de grootste duinformaties van Marokko.

De dag erop gaan we via een zuidelijke route weer westwaarts naar Zagora waar we de vallei van de Draa kunnen bewonderen. Daarna gaan we nog verder westwaarts richting Taliouine. Tenslotte gaan we via een andere route via de hoge Atlas weer terug naar Marrakech. Onderweg kan iedereen volop genieten van natuur, cultuur en avontuur. Op 9 oktober gaan we dan weer terug naar Nederland.

Wil je er meer over weten? Binnenkort volgt meer informatie. Kijk op onze pagina op facebook en like de pagina. We houden je dan automatisch op de hoogte. Of, nog beter, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je je direct aanmelden?

U stapt in Marrakech op uw motor

Een week voor de reis levert u uw motor in bij Arjan Brouwer. Wij verzorgen daarna uw vliegreis en ook het vervoer van de motoren per truck. Na de reis kunt u uw motor weer afhalen in Putten. Dat noemen wij pas all-inclusive!

Voor iedereen met enige Allroad ervaring

We rijden in groepen met voorrijders op basis van ervaringsniveau en type motor. De beginnersgroep rijdt vooral asfalt en deels piste. De meer ervaren groepen rijden vooral piste en onverharde wegen, terwijl de extremen vrijwel alleen piste rijden. Voor elk wat wils dus. Het is ook mogelijk zelfstandig met 2-3 personen een GPS-route te volgen.

Geheel verzorgd en afwisselend!

Alle overnachtingen zijn ofwel in luxe hotels ofwel in een uniek kampement die ons doet kennismaken met de Marokkaanse cultuur. Het belooft een unieke sensatie te worden voor alle deelnemers. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, terwijl er ook aandacht is voor de plaatselijke cultuur.