23 januari t/m 7 februari 2016: Dakar 2 Dakar….

De plannen voor 2016 zijn uitgewerkt. De routes voor 2016 zien er als volgt uit:

We vliegen met de eerste groep op 23 januari 2015 rechtstreeks van Amsterdam naar Dakar. Dit keer hebben we de rit opgeknipt in 2 delen, zodat ook diegenen die maar 1 week van huis kunnen ook mee kunnen.

Deel 1: 23 t/m 30 januari – Noordelijke route

Het eerste gedeelte (1 op de kaart) start in Dakar en gaat eerst naar het Oosten van Senegal richting Tambacounda en vandaar via de vele reservaten naar het in het Noord-Westen gelegen Saint-Louis. Vandaar gaat de route weer naar het Zuiden om te eindigen via Lac Rose bij Dakar.

In Dakar is vervolgens een wisseldag, waarbij de deelnemers van 1 week aankomen en vertrekken en de anderen een rustdag met diverse excursiemogelijkheden hebben.

Deel 2: 31 jan. t/m 7 februari – Noordelijke route

Het tweede gedeelte (2 op de kaart) start ook in Dakar en gaat wat meer zuidelijk naar Tambacounda en vandaag naar Wassadou. Vervolgens gaat de rit verder naar Gambia en via Georgetown langs de Gambia-rivier naar Banjul. Tenslotte gaat de route weer naar het Noorden en via Mbour naar Dakar.

Onderweg zijn er een aantal rustdagen gepland waar iedereen kan genieten van natuur, cultuur en avontuur. Op 7 februari gaan we dan weer terug naar Nederland.

Wil je er meer over weten? Binnenkort volgt meer informatie. Kijk op onze pagina op facebook en like de pagina. We houden je dan automatisch op de hoogte. Of, nog beter, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

U stapt in Dakar op uw motor

Drie weken voor de reis levert u uw motor in bij Arjan Brouwer. Wij verzorgen daarna uw vliegreis en ook het vervoer van de motoren per schip. Na de reis kunt u uw motor weer afhalen in Putten. Dat noemen wij pas all-inclusive!

Voor iedereen met enige Allroad ervaring

We rijden in groepen met voorrijders op basis van ervaringsniveau en type motor. De beginnersgroep rijdt vooral asfalt en deels piste. De meer ervaren groepen rijden vooral piste en onverharde wegen, terwijl de extremen vrijwel alleen piste rijden. Voor elk wat wils dus.

Geheel verzorgd en afwisselend!

Alle overnachtingen zijn ofwel in luxe hotels ofwel in een uniek kampement die ons doet kennismaken met de Afrikaanse cultuur. Het belooft een unieke sensatie te worden voor alle deelnemers. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, terwijl er ook aandacht is voor de plaatselijke cultuur.