Dutch-Dakar-adventure-badge

Marokko Adventure 2012 is al van start!

Marokko Adventure 2012 is al van start!.

Zodra we aankomen in Marrakech zullen we trachten elke avond een update te geven van de trip op onze speciale website www.marokkoadventure.nl. Een en ander is uiteraard wel afhankelijk van de aanwezigheid van internet in de hotels. Officieel is dit volgens de hotels geen probleem, maar of de praktijk ook zo positief is moeten we natuurlijk nog afwachten.

Jullie zijn allemaal uitgenodigd om deze berichten te lezen. Je kunt er natuurlijk ook op reageren op de site. Ook vragen stellen kan. We hopen dat we de gelegenheid hebben dit allemaal te lezen. Elke dag proberen we ook wat foto’s te plaatsen. We hopen dat het een leuk stukje meeleven wordt! Het eerste bericht is inmiddels geplaatst.
De vrachtwagen en begeleidingsbus zijn gisteren op tijd vertrokken uit Putten en ze vorderen gestaag richting Marrakech. Tot op heden gaat alles volgens planning, dus verwachten we geen problemen. Voor foto’s: zie de website www.marokkoadventure.nl

 

Hoewel de Marokko Adventure nog niet eens is gereden, maken we ons nu al klaar voor het volgende grote internationale event. Een nog grotere stap op onze evenementenkalender:

 

De Dutch Dakar Adventure van 10 t/m 24 maart 2013!

Een trip voor motorrijders van beginners tot ver gevorderden die van start gaat in Malaga (in Spanje, waar de motoren naar toe gebracht worden). De motortrip gaat via Marokko, West-Sahara, Mauretanië en Senegal om te eindigen bij het Walhalla van de motorrijder: het Lac Rose in Dakar!

 

Iedere motorrijder kan met een geschikte eigen motor of een huurmotor meedoen aan deze unieke combinatie van twee weken Avontuur, Natuur en Cultuur. Met als hoogtepunten het Atlas-gebergte, de Spaanse Sahara, de Oceaan en de Senegalese Savannen. Met bezoek aan Afrikaanse natuurparken, culturele hoogstandjes en schitterende vergezichten.

Het is geen race tegen de klok, maar een trip met als doel: genieten! Met een goed medisch en technisch begeleidingsteam. Met overnachtingen in goede hotels en bivaks. Met ontbijt, lunch en diner. Met reserve-onderdelen. Met een vliegreis heen en terug. En tenslotte voorlichtingsavonden, instructieavonden en een heuse trainingsdag in Nederland.Eerste voorlichtingsavond Dutch Dakar Adventure 2013:
Vrijdag 30 maart 2012.

Bij Arjan Brouwer Motor Trading, Hoge Eng West 19-21 in Putten. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. Laat je even weten of je komt? Dit kan via: info@arjan-brouwer.nl of 0341-355 975. Meer informatie? Kijk snel op de speciale website: https://www.dutchdakar.com/

 


Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn