Dutch-Dakar-adventure-badge

Ga jij deze winter met Arjan Brouwer en zijn ervaren team op je motor door Zuid-West Marokko?

Wat ga jij doen deze winter?

Ga je je voorbereiden voor je winterslaap nadat je je trouwe tweewieler nog een laatste keer hebt ingevet en nog één keer over zijn tank hebt geaaid? Ga je daarna achter de geraniums zitten en kijken naar die regenbuien of het schaatsen op TV terwijl je toch al weet dat Sven Kramer weer gaat winnen? Ga je plannen maken voor een leuke motortrip als het weer in Nederland het weer toelaat?

ZWMAR2

Of ga je gewoon met ons mee?

Want wij nemen van 30 januari tot en met 10 februari 2015 gewoon afscheid van de winter en vertrekken met onze motoren naar het warme zuidwesten van Marokko. Onze motoren sturen we per trailer alvast vooruit. Op vrijdag 30 januari vliegen wij per directe verbinding vanuit Schiphol naar Agadir waar het dan ongeveer 20 graden zal zijn. Vervolgens pikken wij onze motor daar op bij ons eerste hotel en vertrekken de volgende morgen voor een onvergetelijke tocht langs de mooiste streken van Zuid-Marokko.ZWMAR1

Ieder op zijn niveau.

In verschillende groepen uiteraard met voorrijders die precies passen bij ons eigen niveau en type motor. Die groepen variëren van zware allroads die vooral asfalt en wat gravel pakken tot ervaren offroad-rijders die vooral piste zullen pakken. Maar elke avond komen we weer samen bij het volgende eindpunt, van hotel tot woestijnbivak. En dan komen de verhalen los van wat we die dag allemaal weer beleefd hebben.
ZWMAR3

Goede begeleiding

Na een korte onderhoudsbeurt onder begeleiding van het monteursteam met allerlei gereedschappen en deskundig advies gaan we dineren en volgt de briefing voor de volgende dag. We staan vroeg op, want we willen niet veel missen van de mooie tijd die we samen beleven. En we slapen vrij vroeg en heerlijk op de uniekste locaties door alles wat we weer hebben meegemaakt.
ZWMAR4

Ultiem genieten

Zuid Marokko is mooi, bloedmooi en lekker warm in februari. Met vrijwel geen kans op regen. En de natuur is overweldigend! Palmbomen, dadels, oases, rivierbeddingen, rotspartijen, woestijnen, exotische stranden, we komen het allemaal tegen. En ondertussen genieten we van een stuk cultuur dat zijn gelijke niet kent met warme, open, vriendelijke en behulpzame mensen uit het zuiden. Niet te vergelijken met diegenen die we hier kennen.
ZWMAR5

De beste voorbereiding en de mooiste routes

In ons team zitten twee super-specialisten. Allereerst is daar Arjan Brouwer; negenvoudig deelnemer aan de Rally Paris-Dakar. Hij weet alles van een optimale voorbereiding en preparatie. Vanuit zijn motorzaak kan hij ook de expertise en materialen aanleveren om jouw motor tot een echte allroad reismotor te transformeren zonder onnodige kosten. Met tips waarvan je achteraf denkt: Waarom ben ik daar zelf niet opgekomen? Daarnaast hebben we in de persoon van John van Oorschot een routeplanner waar ze zelfs bij Paris-Dakar jaloers op zullen zijn. Tijdens elke etappe weet hij steeds weer nieuwe uitstapjes te verzinnen links of rechts van de gebaande wegen die de mooiste beelden en ervaringen opleveren. Een uniek duo die onze trips zo bijzonder maken dat veel oud-deelnemers telkens weer meewillen.
ZWMAR6

En het thuisfront dan?

Via Facebook houden wij elke dag alle thuisblijvers op de hoogte van de belevenissen van de dag. Zodat ook die rustig kunnen slapen wanneer je beltegoed op is. Met uitgebreide fotoreportages en een reisverslag vol anekdotes en wetenswaardigheden. Soms weten zij zelfs nog beter wat je gezien hebt als jijzelf. Het verschil is alleen dat jij het in het echt gezien en vooral beleefd hebt. Na afloop verhalen te over dus.
ZWMAR7

En wat kost dat dan?

Deze unieke reis naar Zuid-West Marokko kost voor wie inschrijven voor 30 november slechts €2.595,=. Daarna €2.795,=. Voor dat geld wordt alles verzorgd. Zo lever je op 23 januari bij ons je motor en spullen in en zorgen wij voor transport en alle formaliteiten naar Agadir. Op vrijdag 30 januari stap je met ons in het vliegtuig vanaf Schiphol en kan het genieten beginnen. Ontbijt, diners en overnachtingen zijn inbegrepen. Onderweg heb je dan alleen nog kosten voor lunches, drankjes, brandstof en persoonlijke uitgaven. Op dinsdag 10 februari brengen we je weer terug naar Schiphol en op zaterdag 14 februari kun je je motor en spullen weer afhalen in Putten. Simpeler kunnen we het niet maken. Ben je al een keer eerder met ons mee op reis geweest? Dan krijg je € 100,= korting als trouwe motorvriend.
ZWMAR8

Ik ben geïnteresseerd, wat kan ik doen?

Volgens ons is het het slimst om direct te reageren. Op 1 en 2 november houden we namelijk een instructieweekend in Landgraaf, de grootste motor-zandbak van Nederland. Voor normale deelnemers rekenen we voor dat weekend € 198,=, maar voor deelnemers aan onze Zuid-West Marokko reis zijn de kosten maar € 75,=. Je wordt dan ingewijd in alle facetten van een reis door Marokko met allerlei tips en rij-instructies. Wanneer je dan nog niet hebt ingeschreven, maar voor 30 november alsnog besluit om mee te gaan, dan krijg je van ons het teveel betaalde terug. Op woensdag 19 november hebben we in Putten ook nog een gratis instructie-avond voor alle deelnemers, waarin alle noodzakelijke informatie uitgebreid wordt aangeboden.
Routekaart-2015-marokko-groot

Reageer snel, want vol=vol!

Omdat we eerst naar Senegal zouden gaan, maar door de Ebola-crisis zijn uitgeweken naar Zuid-Marokko hebben we een groot deel van onze capaciteit al vol. Er is nu echter nog plaats voor maximaal 10 personen. Daarna is onze trailer vol en kunnen we onmogelijk meer boekingen aan. Kijk anders nog even op dutchdakar.com voor meer info of bel ons gewoon op via tel.nr. 0341-355975. Reageer wel zodra je weet dat je mee wilt. Na een aanbetaling van 20% heb je je plaats veilig gesteld en kan het avontuur ook voor jou beginnen. Je kunt natuurlijk ook denken dat je later wel een keer gaat. Maar van uitstel komt afstel: Leef je droom, beleef je droom en maak hem werkelijkheid! Tot gauw!
ZWmarokko-flyer-2015-600

Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn