Dutch-Dakar-adventure-badge

Dutch Dakar Adventure infoavond 30 maart 2012

Don’t dream your life, live your dream!!!

Wie wil dat niet…in de voetsporen treden van de vele Dakar helden !!!

Van Putten  naar het beroemde strand van  Lac Rose in Dakar Senegal, zoals het begon met de droom van Thierry Sabine de grondlegger van “Le Paris  Dakar” het avontuur voor de mens en zijn motor van ruim 7000 kilometer !!!

Arjan Brouwer, de Dakar veteraan uit Putten, organiseert  deze droom reis voor de gewone motor avonturier!!!  Die plaats zal gaan vinden van 10 tot en met 25 maart 2013. De Once in a life time kans voor diegene die straks aan het Lac Rose staan en dan kunnen zeggen……..Ik heb ervan gedroomd, Ik ben er, Ik heb het gedaan!!!

De reis zal starten in Malaga Spanje en dan gaan via het asfalt en/of piste door Marokko, Mauritanië en Senegal, daar waar bij het Lac Rose de champagne klaar zal staan voor al de deelnemers. Er zal gaan gereden worden in twee avontuurlijke groepen, De Adventure Bivak to Bivak tour & Adventure rally tour.

Op vrijdag 30 maart 2012 is de eerste info avond over deze droom reis!!! Aanvang 20.00 uur bij Arjan Brouwer Motor Trading, Hoge Eng West 19-21  te Putten. Laat je even weten of je komt? Dit kan via: info@arjan-brouwer.nl of 0341-355 975.

Arjan Brouwer.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de A5-flyer te downloaden:

 

 

Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn