Vannacht even na twaalven even gebeld met de jarige “Desertfox”. Namens jullie allemaal even gefeliciteerd. Wanneer je hem ook even wat mooie woorden wilt toeschrijven, dan is hier je kans. Reageer even op dit bericht of op de facebook pagina van Dutch Dakar Adventure. (Klik hiertoe op de kleine f bovenaan). Arjan doet vandaag zijn naam eer aan want vandaag rijdt de groep richting desert (woestijn) Erg Chebbi. Daar voelt hij zich helemaal thuis.

Het eindpunt Hotel Les Dunes d’Or ligt aan de rand van de woestijnduinen. Dat geeft wel eens wat ongemakken, maar is vooral betoverend mooi. ’s Nachts alleen geen licht omdat de stroomgenerator midden in de nacht wordt uitgezet. O ja, de watervoorziening gaat er ook zeer improvisorisch. Zo hadden in het verleden teamleden wel eens uit beide kranen warm water en de ander uit beide kranen koud. Even wat rommelen aan een paar slangen en het euvel was weer verholpen. Wel spannend wie vanavond geen warm water hebben….

Nog een bericht ontvangen van Ton de Groot dat zijn asfaltgroep gisteren net voor donker aankwam in Missour. De anderen kwamen niet veel later in het donker aan. De sfeer in de groep was ondanks de kou van gistermorgen opperbest. Het eten lieten ze zich dan ook goed smaken.

 

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

06:00 Gezamenlijk ontbijt
07:00 Vertrek bij ochtend schemer
Groep Arjan  400KM.
Groep John 400 KM.
Groep Tonny 400 KM.
Groep Ton 400 KM.
18:00 Aankomst Hotel L’auberge Dunes d’or
20:00 Gezamenlijk diner
21:00 Briefing voor de volgende dag.