Dutch-Dakar-adventure-badge

Annulering Transpana Adventure 2020

Beste deelnemers aan Transpana Adventure 2020,                                                         Putten, 17-3-2020

Zoals we verleden week zaterdag al gecommuniceerd hebben is plotseling door de Spaanse overheid besloten dat iedereen in dat land binnen moet blijven. Hotels waar wij heen wilden zijn open, maar men moet binnen blijven. Tenslotte wordt het steeds moeilijker Spanje binnen te komen of, nog erger, weer te verlaten.

Hierdoor werd het voor ons onmogelijk gemaakt om de reis door te laten gaan. We spreken hierbij duidelijk van overmacht. Dit is ook namens onze algemene leveringsvoorwaarden een geldige reden om een reis te annuleren.

Door deze annulering ontstaat de volgende situatie:

Wanneer je een goede annuleringverzekering hebt, kun je trachten het geld dat je betaald hebt voor de reis terug te vragen bij de verzekeringsmaatschappij. Dit is bij de meeste echter niet meeverzekerd. Je krijgt alleen je geld terug wanneer je zelf ziek bent of iemand in de 1e graad ernstig ziek is. Wanneer je hiervoor een annuleringsfactuur nodig hebt, dan willen we die uiteraard voor je maken. Graag horen we wel wanneer dit gelukt is. Dan hoeven we je geen ander aanbod te doen.

Gedeelde smart is halve smart.

We hebben kosten nog moeite gespaard om voor jullie een geweldige motorreis te organiseren. Het hoeft geen betoog dat wij door het Corona-drama flink in de problemen zijn geraakt. Wij bieden onze reizen aan als een totaalpakket inclusief vliegreis (een service waar wij niets aan verdienen) en nu moeten wij daar voor bloeden. We moeten deze groepsreis annuleren en krijgen geen geld terug. We kunnen de reis alleen omboeken naar uiterlijk oktober tegen hogere kosten. Ook aanbetalingen aan hotels zijn we kwijt. Dit is een grote strop. We hopen dat jullie er begrip voor hebben dat we proberen een deel van de pijn te verdelen onder iedereen.

Ons aanbod:

Wij bieden jullie één of meerdere mooie alternatieven voor deze geannuleerde reis. Hieronder willen we de volgende mogelijkheden aanbieden:

 1. Je gaat alsnog met ons naar Spanje van zaterdagochtend 24 t/m vrijdagavond 30 oktober 2020. Door hogere ticket- en hotelprijzen in oktober vragen we wel een kleine bijdrage van € 200,00 per persoon.
 2. Op dit moment is het nog mogelijk dat Transavia zelf de vlucht annuleert wanneer Spanje voor 21 maart de luchthaven Malaga sluit. Dan is er weer een nieuwe situatie en kunnen we de reis naar Spanje uitstellen tot maart 2021 met hopelijk dezelfde extra bijdrage van € 200,00. Er worden echter wel hogere vliegticketprijzen verwacht in verband met de corona-crisis.
 3. Je wilt of kunt niet met ons mee naar Spanje in een van beide periodes. Al deze personen ontvangen van ons een voucher van het bedrag dat ze voor Spanje betaald hebben minus een bedrag van € 450,= als bijdrage in reeds gemaakte organisatiekosten, rijmiddag, informatieavonden etc. Diegenen die een huurmotor hadden betalen daar € 100,00 voor, voor rijmiddag en gemaakte kosten voor prepareren etc.

  Deze voucher kan gebruikt worden voor al onze reizen in de toekomst. Het bedrag dat op de voucher staat is de korting die je dan ontvangt op de prijs van de reis.

  1. Voor diegenen die al mee gaan naar Marokko 2020 is deze te besteden als deelbetaling voor Marokko.
  2. Voor diegenen die nog niet meegaan is de voucher te besteden voor ofwel heel Marokko 2020 (kosten: € 2295,00) of Marokko kort B (kosten € 1795,00). Let op, beperkt beschikbaar.
  3. Kan ook worden gebruikt voor Senegal 2021 of Marokko 2021. Of een latere reis.

Graag horen we uiterlijk 20 maart een reactie welke keuze je maakt i.v.m. overboeken tickets.

Dutch Dakar Adventure – Arjan en Wim Brouwer

Keuzeformulier Annulering Transpana Adventure 2020

Formulier waarbij klanten een keuze maken voor reis naar Spanje in oktober 2020 of een voucher als alternatief.

  Geef aan welke keuze u maakt.
  Geef aan welke keuze u maakt.