Dutch-Dakar-adventure-badge

Alle deelnemers gefeliciteerd!

Beste deelnemers,

marokko-2011-allroadsAllen gefeliciteerd met de zeer succesvolle Marokko Adventure, die we samen hebben bereikt.

Als je ziet wat een verschil met een jaar geleden toen we landen in Spanje en via Almaria op de boot moesten en ook door de lange wachttijden bij de Douane veel tijd verspeelden. Ook de lange sfeerloze eerste twee vlakke etappes ,die van de Touarech rally gekopieerd waren zijn een dag en nacht verschil met de huidige reis. Als je dan ook nog eens het verschil ziet in het eten van slaatjes en gehaktballen vorig jaar en dan nu de traditionele Marokkaanse maaltijden en goede hotels is alles vele malen beter georganiseerd door onze organisatie Ton, Alex en Dieni.

marokko-2011-profs-atlas-sneeuwMaar ook rechtstreeks alle motoren per truck naar Marrakech en allen met het vliegtuig snel heen en weer ,heeft veel tevreden gezichten opgeleverd. Ons rotsvaste vertrouwen in deze opzet , werd mede dankzij Ton, Dieni en Alex gecoördineerd en ook dankzij mijn broer Wim Brouwer die deze reis al had gemaakt en ons hielp met de opzet, website, stickers en kledingontwerp. Nee, dan hebben we overal 100 % winst bij geboekt en een schitterende Marokko Adventure neergezet samen. Tevens met 27 man ongeschonden weer terug en zeer mooie routes die John fantastisch heeft uitgewerkt in onze navigatie.

marokko-2011-bivak-kampvuurDan nog een promotieverhaal in Motoplus /Noppennieuws door Tonny en een videofilm die Marcus maakte zal ook voor de komende Marokko Adventures van 22 tot 29 oktober alleen maar nieuwe deelnemers snel doen beslissen.

Natuurlijk zijn er op diverse vlakken verbeterpunten en is niet iedereen tevreden over de organisatie en routes maar dat zal altijd zo blijven , want om 27 mensen 100 % tevreden te stellen moet je soms links en rechts af tegelijk en dat gaat niet. Ook mijn dagelijkse briefings waren soms direct en kwamen dirigerend over maar duidelijkheid en veiligheid staan bovenaan en mede hierdoor wel 27 blessure vrije deelnemers aan het einde. Jammer dat de profs groep vaak laat binnen was en dat willen we komend jaar aanpassen. Zelf hebben we wat verbeterpunten neergezet qua organisatie en routes en hopelijk doen jullie dat ook, zodat we binnenkort deze aandachtspunten door kunnen nemen, en de komende Adventure nog beter kunnen voorbereiden.

Nogmaals dank voor al jullie sportieve samenwerking en sfeervolle dagen waardoor we zeer tevreden terug kunnen kijken naar een geslaagde Marokko Adventure 2011. Binnenkort is er een afsluit avond waarbij we films en foto’s zullen bekijken bij een hapje en een drankje in Putten.

De vrachtwagen zal hier morgenochtend zijn dankzij onze TOP chauffeurs Stefan en Henk. Vanaf 17.00 uur kunnen alle motoren en spullen opgehaald worden.

Met vriendelijke groeten,
Ton, Alex, Dieni en Arjan.

Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn