Organisatie

Dutch Dakar Adventure is een motorreis organisatie onder leiding van Arjan Brouwer, zevenvoudig deelnemer aan het zwaarste motoravontuur ter wereld: de Paris-Dakar rally. Deze jarenlange ervaring van Arjan Brouwer is verwerkt in alle motorreizen die door Dutch Dakar Adventure georganiseerd worden.

Transpana Adventure 2019

Van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 organiseren we de motorreis Transpana Adventure 2019. Een 9-daags motoravontuur door de mooiste streken van Andalusië en de Sierra Nevada (Zuid-Spanje) met als ingrediënten: Cultuur, Natuur en Avontuur. Ga met ons mee en ervaar hoe mooi het is om onder deskundige begeleiding te rijden over nieuwe routes vanuit Malaga waar de deelnemers hun eigen of huurmotoren krijgen. We vertrekken naar hotels bij Gorafe, Granada en Almunecar waar eigen routes gereden worden voor Allroads en Offroads rond Sierra Nevada en de kust van Andalusië. 9 dagen vol Avontuur, Natuur en Cultuur.

Albania Adventure 2019

Van 30 september t/m 9 oktober 2019 organiseren we de motorreis Albania Adventure 2019. Een 10-daags motoravontuur door de mooiste streken van Albanië en de Albanese Alpen met als ingrediënten: Cultuur, Natuur en Avontuur. Ga met ons mee en ervaar hoe mooi het is om onder deskundige begeleiding te rijden over nieuwe routes vanuit Tirana waar de deelnemers hun eigen of huurmotoren krijgen. We vertrekken eerst naar het noorden, naar Puta, vervolgens naar het bergachtige oosten naar Pogradec om daarna door te stoten nar de zuidelijke kustplaats Himara. Vervolgens doen we Unesco werelderfgoed Berat aan om af te sluiten bij Tirana. Een reis met alle ingrediënten voor zowel Allroads als Offroads. 10 dagen vol Avontuur, Natuur en Cultuur.
Voor beide motorreizen is weer een geweldige route uitgezet langs sprookjesachtige dorpjes,avontuurlijke kloven en fabelachtige valleien, prachtige kustplaatsen en adembenemende bergen.

Prijzen

Je kunt nog voordeliger mee wanneer je voor 1 januari 2019 inschrijft, en denk erom: we gaan net zolang door tot de trailer vol is, maar vol=vol. Kosten van de reizen zijn resp.: € 1.295,= en € 1.995,=. Wanneer je voor beide reizen inschrijft is de combiprijs t/m 31 december zelfs maar € 2.995,=! Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee! Zie ook elders op deze website.

Transpana Adventure 2019 – van 23 t/m 31 maart 2019. Transpana Adventure info  

Albania Adventure 2019 van 30 sept. t/m 9 oktober 2019.Albania Adventure info  

Share This